nieuws

Lange wachtlijst voor vrije bouwkavel

bouwbreed

barendrecht – De belangstelling voor vrije kavels op de Vinex-locatie Carnisselande is enorm. Bij het informatiecentrum hebben zich al achthonderd mensen ingeschreven die daarvoor in aanmerking willen komen. “Helaas is de beschikbaartheid van kavels op dit moment vrijwel nihil”, meldt het infocentrum in zijn jongste Nieuwsbrief over de bouwlocatie.

Overigens is het in Barendrecht achter aan de rij aansluiten. De gemeente geeft voorrang aan de bewoners die vanwege grondaankopen voor de aanleg van bijvoorbeeld de Betuwelijn hun huis hebben moeten verkopen. Hierbij gaat het om enkele tientallen mensen. Hoeveel daarvan daadwerkelijk een kavel op Carnissalande gaat kopen, is onbekend.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels