nieuws

In het weekeinde zomers warm

bouwbreed Premium

Vandaag is het nog wat wisselvallig met kans op een regen- of onweersbui. De maxima lopen uiteen van 19 graden in het noordwesten tot 22 graden in Zuid-Limburg. Er waait een matige tot vrij krachtige westenwind.

Morgen begint de dag met wolkenvelden, maar de kans op regen is klein. In de middag en avond geleidelijk meer opklaringen. Middagtemperaturen van 20-24 graden.

Voor het komende weekeinde ziet het er volop zomers uit. Een hogedrukgebied trekt van de Atlantische Oceaan richting vasteland en komt de komende dagen met het centrum ten noordoosten van ons land te liggen. Zowel zaterdag als zondag is het overwegend zonnig en waarschijnlijk droog. Met een matige zuidoostenwind wordt warme lucht aangevoerd, maxima 25-30 graden.

Donderdag zon onder: 21.53 uur – Vrijdag zon op: 5.36 uur

Reageer op dit artikel