nieuws

Droge estrichvloer voor renovatie

bouwbreed

Rigips introduceert de droge estrichvloer van Rigidur, speciaal bedoeld voor renovatie- en verbouwprojecten. De vloer is vlak, geluidsisolerend en brandveilig, en wordt samengesteld uit handzame elementen. Deze worden met een liplas verbonden. De harde toplaag zorgt ervoor, dat deze bestand is tegen een hoge puntbelasting. De vloer vormt een ondergrond voor vrijwel elke gangbare afwerking.

Er zijn drie typen leverbaar: de E20 is voor toepassingen waar vlakheid en brandwerendheid een grote rol spelen. Waar tevens geluids- en warmte-isolatie van belang zijn, kan de E40 PS (polystyreen) of E30 MF (minerale wol) worden gekozen.

De platen zijn respectievelijk. 20, 40 en 30 millimeter dik. De werkende afmetingen zijn 500 x 1500 en het gewicht van de platen is ongeveer 20 kilogram.

Rigips Benelux BV, Vianen, telefoon (0347) 325100.

De droge estrichvloerdelen van Rigidur laten zich zagen met een gewone handzaag.

Reageer op dit artikel