nieuws

Deloitte en Touche koopt Bakkenist

bouwbreed

den haag – Het accountants- en adviesbureau Deloitte en Touche heeft Bakkenist Beheer ingelijfd. Met deze transactie voegt het Rotterdamse concern 55 miljoen gulden toe aan de groepsomzet. Door de consultancy-activiteiten te bundelen schaart de nieuwe combinatie zich bij de top vier van de grootste consultants in Nederland.

Het bedrijf, dat als Deloitte en Touche Bakkenist verder gaat, zal met ruim duizend werknemers een omzet draaien van 215 miljoen gulden. Bakkenist is met een bestand van 265 medewerkers en kantoren in Amsterdam, Groningen, Voorburg en Driebergen een van de grotere onafhankelijke Nederlandse adviesbureaus.

De voortgaande mondialisering en toenemende investeringen in kennis en productontwikkeling waren de belangrijkste reden voor Bakkenist om zich aan te sluiten bij Deloitte en Touche. Het Rotterdamse bureau heeft de afgelopen vier jaar de consultancy-omzet jaarlijks verdubbeld. Vorig jaar namen de consultants met een omzet van 160 miljoen gulden bijna eenvijfde van de totale omzet voor hun rekening. Deloitte en Touche rekent voor dit jaar op een consultancy-omzet van een kwart miljard.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels