nieuws

Abbott Laboratories breidt vestiging uit

bouwbreed

zwolle – De Amerikaanse multinational Abbott Laboratories breidt zijn vestiging in Zwolle flink uit. De producent van innovatieve en hoogwaardige producten op het gebied van pharmacie, agricultuur en speciale voedingen kampt met ruimtegebrek. De plannen konden rekenen op steun van de gemeente, de provincie en de Ontwikkelingsmaatschappij Overijssel. Abbott Laboratories in Zwolle is een dochteronderneming van Abbott Laboratories Ltd. in Chicago.

Het is de derde keer in korte tijd dat de Amerikaanse onderneming flink in de buidel tast voor de Nederlandse vestiging. De eerste twee keer pompte de multinational in totaal honderd miljoen in zijn Zwolse vestiging. Abbott heeft wereldwijd 52 vestigingen en 56.000 werknemers.

Reageer op dit artikel