nieuws

Vizier op de regio in bijlage De bouwsector in de provincies Noord-Brabant, Limburg en Zeeland, staat centraal in de bijlage ‘Regio Zuid’ van Cobouw. De bijlage is vandaag bij deze krant gesloten.

bouwbreed

In deze extra uitgave wordt een actueel beeld geschetst van de bouwsector in de zuidelijke regio. Dit gebeurt aan de hand van veel cijfermateriaal, provincieanalyses maar ook artikelen over de bedrijfstak in de ruimste zin van het woord.

Deze eerste keer gericht op de zuidelijke regio, later in het jaar komt het grootste deel van de overige provincies aan bod.

Het moet een jaarlijks terugkerende traditie gaan worden: de regiobijlages van dagblad Cobouw. Met uiteindelijk slechts een doel. De lezers inzicht geven in de lokale markt en daaraan gekoppeld de actuele omstandigheden van uw bedrijfstak.

Reageer op dit artikel