nieuws

Nieuwe tafelzager van Rodiam

bouwbreed Premium

Rodiam heeft een nieuwe tafelzaagmachine op de markt gebracht. De nieuwe machine, Rodia 400, is door het bedrijf zelf ontwikkeld en geproduceerd. De machine is geschikt voor het zagen van natuursteen, keramiek en andere bouwmaterialen. De diameter van het gediamanteerde zaagblad bedraagt 250 millimeter, de diameter van het asgat 25,4 millimeter. De machine heeft dompelkoeling van de diamantzaag.

De machine is uitgerust met een beweegbare tafel op kogellagerrollen voor een spelingvrije en soepele zaagtafelbeweging.

De maximum zaaglengte is 43 centimeter, de maximum zaaghoogte 5 centimeter. De machine maakt behalve zagen onder een hoek van 90 graden verstekzagen onder een hoek van 45 graden mogelijk.

De aandrijvende 230V 50Hz elektromotor heeft een vermogen van 2,2 kW en voldoet aan beschermingsklasse IP 54. De motor is voorzien van een thermische beveiligingsschakelaar tegen oververhitting en overbelasting.

De tafelzaagmachine heeft een hoogte van 110 centimeter, een lengte van 82 centimeter en een breedte van 80 centimeter. Het gewicht bedraagt 60 kilogram. De machine is ook te gebruiken zonder poten. De werkhoogte bedraagt dan 43 centimeter.

Rodiam verleent op de nieuwe Rodia 400 een garantie van twee jaar.

Rodiam BV, Rotterdam, telefoon (010) 4222366.

De tafelzager Rodia 400 is een eigen ontwikkeling en productie van Rodiam.

Reageer op dit artikel