nieuws

Mobiele stofafscheider

bouwbreed Premium

Lebon en Gimbrair heeft de nieuwe mobiele stofafscheider P160 van fabrikant Nederman in het assortiment opgenomen. De hoogvacuum zuiger is licht in gewicht en geschikt voor afzuigen bij de bron, eventueel direct op schuur- of slijpgereedschap.

De filtratie van het stof gebeurt door een drievoudig filter. De eerste grof-afscheiding gebeurt na de inlaat, daarna gaat het stof door een fijnfilter en vervolgens zal het microfilter de allerkleinste stofdelen afscheiden.

De filtratiegraad is door de toepassing van een microfilter meer dan 99 procent DOP. De PFTE-gecoate filters kunnen ruim vijfduizend bedrijfsuren mee. Het vermogen is 1200 Watt en de maximale capaciteit 160 kubieke meter per uur.

Het maximale vacuum is -22kPa. Het gewicht van de zuiger is 19,5 kilogram.

Lebon en Gimbrair BV, Bunschoten, telefoon (033) 2988122.

Reageer op dit artikel