nieuws

Maximale inspraak in Bennebroek

bouwbreed

bennebroek – Staatssecretaris Remkes heeft in Bennebroek het officiele startsein gegeven voor de bouw van 32 woningen in het plan Bloemveld. Het is het eerste project waar het concept Persoonlijk Wonen van Bouwfonds Woningbouw wordt toegepast.

Persoonlijk Wonen biedt de eigenaar/bewoner ruime keuzemogelijkheden wat betreft indeling, afwerking, uitrusting, uiterlijk en grootte van de woning. In feite treedt de woonconsument binnen de projectmatige woningbouw toch op als individuele opdrachtgever.

Tegelijk introduceerde Bouwfonds Woningbouw het Fonds Persoonlijk Wonen. Dit fonds, dat een startkapitaal van 500.000 gulden meekreeg, verleent financiele ondersteuning aan initiatieven die een bijdrage leveren aan het consumentgericht ontwikkelen en realiseren van woningen.

Reageer op dit artikel