nieuws

Klimaatinstallatie speciaal voor industrie

bouwbreed

Colt International heeft een klimaatinstallatie ontwikkeld, speciaal voor de industrie en met name een vuile en corrosieve omgeving. De Tristar Cooling is een complete, robuuste unit met een compacte luchttoevoereenheid in een geisoleerde, aluminium behuizing. De unit is uitgerust met drie warmtewisselaars en twee compressoren. De maximale koelcapaciteit van 58 kW bij een ventilatorcapaciteit van 14.000 kuub per uur en een COP van 3,6. Uitbreiding met verwarming is optioneel. Het systeem is in trappen regelbaar. De filters zijn speciaal geschikt voor langdurig gebruik in omgevingen met veel stof en vuil of waar hoge hygienische eisen worden gesteld.

De airconditioning-unit wordt bedrijfsklaar geleverd en voldoet aan alle STEK- en CE-richtlijnen.

Colt International BV, Cuijk, telefoon (0485) 399999.

De Tristar Cooling van Colt International is een compacte industriele installatie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels