nieuws

Kans op een bui

bouwbreed

In ons land wordt het vandaag een wat wisselvallige dag, er zijn wolkenvelden met af en toe wat zon. Er valt vooral later wat regen, in de avond plaatselijk ook onweer. De maxima liggen in het uiterste noorden rond de 20 graden, in Limburg tussen de 23 en 25 graden. De zuidenwind is matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Morgen geleidelijk meer zonnige perioden en een kansje op een bui. De middagtemperatuur ligt rond de 20 graden.

Vanaf donderdag lijken we te maken te krijgen met een snelle stijging van de temperatuur, donderdag maxima van 22-27 graden, vrijdag wordt het mogelijk erg warm met vooral in het zuiden van het land maxima rond de 30 graden.

In het weekeinde opnieuw wisselvallig met kans op enkele regen- en onweersbuien en geleidelijk minder warm.

Een langere periode met stabiel, warm zomerweer zit er voorlopig niet in, we missen daarvoor een krachtig hogedrukgebied boven Scandinavie, wat de depressies op afstand kan houden.

Dinsdag zon onder: 22.03 uur – Woensdag zon op: 5.21 uur

Reageer op dit artikel