nieuws

Hager introduceert radiofrequente afstandsbediening met ontvanger

bouwbreed Premium

Het systeem van Hager Electro BV is uitgebreid met radiofrequente afstandsbedieningen met bijbehorende ontvanger. Deze afstandsbedieningen geven het signaal door aan de ontvanger, die op een onzichtbare plaats kan worden geinstalleerd. Op elke plek in en om het pand kan men de installatie bedienen. De frequentie is voorzien van een unieke code, zodat andere gebruikers van de radiofrequentie geen hinder veroorzaken.

Er is keuze uit drie verschillende typen. Met de afstandsbediening met twee toetsen in de vorm van een sleutelhanger kan men bijvoorbeeld vanuit de auto het hek voor de oprit of de garagedeur openen en sluiten of de verlichting in huis bedienen. Het bereik is vijftig meter. Er zijn afstandsbedieningen met vier en met acht toetsen, elk met een bereik van honderd meter.

De radiofrequente afstandsbedieningen met ontvanger zijn uit voorraad leverbaar en geschikt voor uitbreiding van de bestaande EIB-businstallatie tebis TS. In combinatie met twee nieuwe uitgangsmodulen kunnen bovengenoemde producten ook worden toegepast bij conventionele systemen van Hager.

Hager Tehalit, ‘s-Hertogenbosch, telefoon ( 073) 6428584.

Reageer op dit artikel