nieuws

GTI installateur

bouwbreed

Bij installateur GTI vindt een aantal aanpassingen plaats. Op het niveau van de holding is ir. C.A.J. van Laarhoven benoemd tot directeur. De van Homij, onderdeel van Koninklijke Volker Wessels Stevin, afkomstige directeur wordt belast met de activiteiten installatietechniek binnen het marktsegment utiliteitsbouw. Bij de vestiging van GTI in Rotterdam vertrok directeur drs. ing. G.G.M. Pieters. Hij aanvaardt een functie bij restaurateur Koninklijke Woudenberg. Pieters wordt daar de nieuwe directeur.

Joe A. Hastey (50) is de nieuwe chief executive officer van Arcadis Geraghty en Miller in Denver. Hij volgt Steven B. Blake op die is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Arcadis in Arnhem. Hastey kwam in dienst van Arcadis, nadat Geraghty en Miller het Amerikaanse ingenieursbureau Piedmont Olsen Hensley overnam. Arcadis Geraghty en Miller richt zich op milieu en infrastructuur.

P. van Dijk (36) is benoemd tot commercieel adjunct-directeur van Ballast Nedam Woningbouw West in Rotterdam. Hij steunt regiodirecteur R. Honing. Van Dijk is afkomstig van Eurowoningen.

Reageer op dit artikel