nieuws

DHV Groep sterker aanwezig in Belgie

bouwbreed Premium

amersfoort – Het internationale adviesbureau DHV Groep heeft zijn positie in Belgie versterkt. Het nam het 85 procents-belang in het adviesbureau Iris Consulting in Brussel over van KPMG Management Consultants.

Iris is actief op het gebied van stedenbouw en ruimtelijke planning, mobiliteit en verkeer en sociaal-economische ontwikkelingen. Het bureau richt zich zowel op lokale, regionale als nationale overheden en op instellingen van de Europese Unie in Brussel.

In samenwerking met het zusterbedrijf A+D Milieu in Genk denkt DHV sterker te kunnen inspelen op het toenemende aanbod van grensoverschrijdende projecten in Noordwest-Europa, zoals de HSL Amsterdam-Brussel-Parijs, de reactivering van de IJzeren Rijn en de busverbinding Antwerpen-Bergen op Zoom.

DHV werkt vanuit vijftig locaties, waarvan 37 in het buitenland, verspreid over de hele wereld.

Reageer op dit artikel