nieuws

Ander nieuws (V)

bouwbreed Premium

Onze correspondent in Spanje meldt dat Sint Nicolaas ook dit jaar ons land zal bezoeken. De intocht per stoomboot is gepland op 13 november om 12.15 uur aan de kade van Hattem. De burgemeester van deze Gelderse Hanzestad is verzocht de goedheiligman namens alle Nederlandse kinderen te verwelkomen.

Op eigen gezag voegt onze correspondent eraan toe: “Het kan niet vroeg genoeg bekend zijn. Begin nu eens niet te laat met al die surprises en gedichten. Neem een voorbeeld aan de bakkers. Die zijn nu gelijk begonnen met hun letters en pepernoten. Dat scheelt een hoop zenuwen tegen de tijd dat het trippel trap op de daken weerklinkt. En als een huisgenoot zich verwonderd afvraagt: ‘hoort, wie klopt daar?’ hoeft er niet nog gauw een slecht slot aan een rammelend gedicht te worden gebreid.”

Als banketletters en kruidnoten zo lang vers kunnen blijven, kan ook uw surprise nu al worden gemaakt.

Reageer op dit artikel