nieuws

Veertig groendiensten doen proef mee aan Databank Gemeentelijk Groen

bouwbreed

Veertig gemeentelijke groendiensten doen op proef mee aan de Databank Gemeentelijke Groen. Doel is het verkrijgen van kerngetallen over de kosten van groenvoorzieningen. De databank is een hulpmiddel om de bedrijfsvoering goed onder de loep te nemen. In Tuin en Landschap de eerste ervaringen over de (on)mogelijkheden van deze noviteit.

Lijm die net zo sterk is als cement en daarnaast nog handig, snel en goedkoop is. Veel hoveniers hebben de voordelen van Steenvast ontdekt, een lijm die tot een hoogte van tachtig centimeter zonder bouwkundige voorzieningen metselen overbodig maakt. Het spul is wel volhardend, ook in kleding en handen. “Zelfs met wasbenzine krijg je het er niet af. Tja, dat is eigenlijk wel een nadeel”, aldus een van de gebruikers.

Het gebruik van zink is populair. Ook in tuinontwerpen wordt het steeds vaker toegepast. Voorlopig uit zich dat nog in de kleinere toepassingen. Aandacht voor de nieuwste trend.

Uitg.: Elsevier bedrijfsinformatie, Doetinchem, tel: (0314) 349911.

Reageer op dit artikel