nieuws

Tuin&landschap

bouwbreed Premium

‘Begeleiding stagiaires is taak voor alle werknemers’, kopt Tuin & Landschap. Het blad interviewde Van Helvoirt Groenprojecten in Berkel-Enschot, dat is onderscheiden als beste leerbedrijf in de agrarische sector. “De stagiaires doen op het bedrijf ervaring op met verschillende werkzaamheden. Meestal beginnen ze met onderhoud. Daarna volgen andere werkzaamheden. Hierdoor krijgen de stagiaires op alle gebieden wat ervaring en leren ze veel collega’s kennen”, aldus Tuin & Landschap.

Verder is er aandacht voor het Nederlands Architectuur Instituut (NAi) in Rotterdam waar een expositie te zien is over Nederlandse landschapsarchitecten.

In de Chinese stad Kumming wordt een soort Floriade gehouden, meldt Tuin & Landschap. “Het park lijkt bij een eerste kennismaking vooral een optelsom van binnen- en buitenlandse inzendingen. Met die constatering wordt de Expo ’99 echter tekortgedaan.”

Tuin&Landschap is te bereiken via (071) 5659653.

Reageer op dit artikel