nieuws

Eenvoudige handmixer met trommel van kunststof

bouwbreed Premium

“We maakten de trommels eerst van staal, maar dat deukt te makkelijk. Daarom zijn we overgestapt op kunststof”, legt een woordvoerder van Kushlan Products uit. Hij heeft het over een zeer simpele handmixer, de Poly Pro model 250HD of ‘Handy Dandy’.

De trommel is van polyethyleen, onbreekbaar, makkelijk te reinigen en stil in het gebruik. De mengschoepen zijn geintegreerd in de vorm van de trommel. De mixer weegt leeg nog geen 25 kilogram en heeft een capaciteit van circa 36 kilogram. Hij komt uit de Verenigde Staten en kost daar volgens de woordvoerder ongeveer 125 dollar. Kushlan levert ook andere mixers met kunststof trommels, voor handbediening en met motor.

Kushlan Products, 745 West Railroad Street, Goldendale WA 98620, USA, fax 00 1 509 7734848.

De Poly Pro model 250HD is een lichte en simpele handmixer.

Reageer op dit artikel