nieuws

Drs. F.A.T. van Beuningen

bouwbreed Premium

n Drs. F.A.T. van Beuningen (39) is met ingang van deze maand benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van nv W.A. Hoek’s Machine- en Zuurstoffabriek (Hoek Loos). Hij is sinds 1 juni 1998 directeur van Hoek Loos BV.

n Per 1 juli is Steven B. Blake (43) benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Arcadis, waarbinnen hij het aandachtsgebied Noord- en Zuid-Amerika krijgt. Blake is thans directeur van Arcadis Geraghty & Miller, de Amerikaanse werkmaatschappij. Hij volgt ir. Jan Faber op die per voornoemde datum aftreedt in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Dit najaar zal daarnaast ir. Jan Zijlstra (53) toetreden tot de Raad van Bestuur. Zijlstra is thans directeur van Arcadis Bouw/Infra.

n Als directeur financien en administratie van NV STRABAG Benelux SA is Hans Loevendie aangetreden. Loevendie (48) was de afgelopen twaalf jaar werkzaam als controller bij de divisie Bouw en Vastgoedontwikkeling van Heijmans NV.

Reageer op dit artikel