nieuws

Chi – de energie die door alles en iedereen heen stroomt

bouwbreed

Chi – de energie die door alles en iedereen heen stroomt – moet in beweging blijven, zoals een balletje in de flipperkast. Chi komt altijd door de voordeur binnen. Rommelige, donkere kasten absorberen chi. HP/De Tijd-redacteur Stijn Aerden liet zijn Amsterdamse etage doorlichten op Feng Shui. Onder de kop Feng doei doet hij zijn verslag. “Wat denk je, zouden de buren bezwaar hebben als we een boom voor de voordeur planten?”

Minstens zo trendy is de Smart. Nederland telt nu 1400 exemplaren. De Smart-bezitters zijn veelal mensen in de leeftijd van 28 tot 45 jaar, dinks en stadsbewoners.

Enkele trotse bezitters verhalen over hun aankoop. “Een auto is een manier om aan te geven wie je bent. Deze auto verschaft me identiteit en individualiteit; hij zegt dat ik geen grijze muis ben op de weg.”

Reageer op dit artikel