nieuws

Bedien-unit voor beheersystemen

bouwbreed

Priva Computer Systems BV introduceert een seriele bedien-unit voor eenvoudige bedien- en beheertaken: de Priva Nav-It TC. De unit is bij uitstek geschikt voor het verrichten van basishandelingen zoals het instellen en uitlezen van overwerktijden, temperatuur, verlichting enzovoort. Receptionisten, portiers en dergelijke kunnen zonder PC vanaf de eigen werkplek die handelingen verrichten.

De Nav-It TC, leverbaar via de Priva Partners, is er in drie uitvoeringen: voor wandmontage, voor montage in panelen en consoles en voor integratie in de deksel van het onderstation Priva Compri 8. Het display kan 2 x 16 karakters laten zien. Op een onderstation kunnen meerdere Nav-It’s worden aangesloten en ze kunnen tot 300 meter van het onderstation worden gemonteerd.

Priva Computer Systems BV, Delft, telefoon (015) 2512750.

Reageer op dit artikel