nieuws

Tijdelijk zachter

bouwbreed Premium

Deze week verloopt erg wisselvallig. Vandaag waait er nog een matige noordenwind en kan er in het binnenland plaatselijk nog een bui of buitje vallen. De maxima lopen uiteen van 10 graden op de Wadden tot circa 13 graden in het zuidoosten van het land. Komende avond en nacht meer opklaringen en minima 0 tot + 4 graden, mogelijk vorst aan de grond.

Vrijdag draait de wind naar het zuidwesten en stroomt er zachtere lucht ons land binnen. Er zijn wolkenvelden en wat opklaringen, hoogstens valt er een spatje regen. De maxima liggen tussen de 13 en 16 graden.

Zaterdag nadert vanuit het noorden een front waaruit later op de dag regen kan vallen. De maxima liggen tussen de 13 en 16 graden, in het zuiden iets warmer.

Zondag draait de wind naar het noordwesten en wordt het beduidend kouder, met middagtemperaturen van 9 tot 12 graden en kans op een bui. Ook volgende week houdt het sterk wisselvallige weer aan.

Woensdag zon onder: 20.25 uur – Donderdag zon op: 06.54 uur

Donderdag zon onder: 20.24 uur – Vrijdag zon op: 6.56 uur

Reageer op dit artikel