nieuws

Straalpistool zonder drukketel

bouwbreed Premium

Karcher heeft een nieuw straalpistool ontwikkeld, dat geschikt is voor zowel droge als natte toepassingen, zoals onder meer het verwijderen van graffiti, het reinigen van gevels, maar ook bij sanering van gebouwen na brand. Het straalpistool werkt met een injectieprocede, waardoor een drukketel niet nodig is. Het apparaat kan door een persoon worden bediend.

De luchtdruk en de hoeveelheid water en straalmiddel kunnen traploos en rechtstreeks aan het pistool worden ingesteld. Alle soorten straalmiddelen kunnen worden ingezet. Het wisselen van straalmiddel gebeurt heel snel, door de aanzuigbuis in het gewenste reservoir te steken.

Het apparaat levert een luchtdruk van 6 bar en verbruikt minimaal 3 kubieke meter lucht per minuut. Het waterverbruik is maximaal 120 liter per uur en het straalmiddelgebruik maximaal 120 kilogram per uur. Het gewicht is 3,1 kilogram.

Karcher BV, Best, tel. (0499) 375445.

Reageer op dit artikel