nieuws

Omwonenden tegen bouw bij ziekenhuis

bouwbreed Premium

assen – De directie van het Wilhelmina-ziekenhuis in Assen is in gesprek met omwonenden over de plannen om op het ziekenhuisterrein een onderkomen van de Thuiszorg Drenthe en een onderkomen voor psychische patienten te bouwen.

Er zijn bezwaren ingediend. De omwonenden vrezen dat het parkachtige landschap rondom het ziekenhuis wordt aangetast. De directie probeert de omwonenden ervan te overtuigen dat de nieuwe panden zo in het landschap worden ingepast dat er van aantasting geen sprake is. De definitieve beslissing volgt nog dit jaar. De bouw van het onderkomen van de psychische patienten staat gepland voor 2003 en kost vijftien miljoen gulden. Het gebouw voor de Thuiszorg Drenthe vergt een investering van circa vijf miljoen gulden.

Reageer op dit artikel