nieuws

Imago

bouwbreed

Hoe komt het dat de federatie van kraanverhuurders het grootste gelijk van de wereld heeft maar het niet krijgt? Ze gaan failliet door een Europese boete van vele miljoenen wegens kartelvorming, stond afgelopen weekend in Cobouw. Bij noch de Europese Commissie, noch een Luxemburgse rechter en netzomin de Arnhemse rechtbank vonden zij gehoor voor hun verhaal. Namelijk dat hun adviestarieven echt alleen maar adviestarieven zijn.

Eerder, toen het Uniform Prijsregelend Reglement van de aannemers door Brussel werd aangepakt, werd de bouw ook al niet gehoord. Ook zij moesten dokken. En stratenmakers praten blijkbaar ook tegen dovemansoren dat ze nu nog om steun moeten bedelen, terwijl alle ondergelopen tuinders al mooi weer spelen met de geincasseerde regenpremies.

Bouwers krijgen nooit gelijk. Het is een van de twee: ze hebben het niet of niemand gelooft ze. U mag kiezen wat u liever als probleem heeft: gebrekkige argumenten of een gebrekkig imago.

Tom Maas

Reageer op dit artikel