nieuws

G. Slotman

bouwbreed Premium

G. Slotman is deze maand aangetreden als directeur van NBM Industrie Services (voorheen NBM Verstoep) te Rotterdam-Botlek. Hij was voorheen directeur van NBM Petrol Stations VOF. Daarnaast is ing. J.C. Crusifix benoemd tot commercieel manager van NBM Industrie Services. Hij zal in Zuidwest Nederland eveneens de industriele activiteiten van zustermaatschappij NBM Leidingbouw BV commercieel vertegenwoordigen.

Per 1 augustus aanstaande wordt Mr. T.J.M. Lenders (45) de nieuwe directeur van Wavin Benelux. Lenders is momenteel directeur van Wienerberger Ziegel Industrie/Terca, onderdeel van het Oostenrijkse Wienerberger Baustoffe Industrie. Hij volgt Wim Zwetsloot op, die directeur/mede-eigenaar is geworden van Profextu.

Deze maand is Hans Kuijvenhoven (45) benoemd tot manager Benelux van Dames en Moore, een internationaal werkend advies- en ingenieursbureau op het gebied van milieu en engineering, met vestigingen in Rijswijk en Brussel. Kuijvenhoven was tot voor kort directeur Nederland van Dames en Moore in Rijswijk. In die functie wordt hij opgevolgd door Bopp van Dessel (38).

Reageer op dit artikel