nieuws

Bouwvakker moet been missen

bouwbreed Premium

nieuwegein – De 35-jarige medewerker van het Utrechtse aannemersbedrijf Oskam BV die gisteren op het Nieuwegeinse industrieterrein Laagraven terechtkwam in een betonrecyclingmachine, is buiten levensgevaar. De man moet waarschijnlijk een been missen.

Het slachtoffer werd gegrepen door de schoepen van de machine en een groot stuk meegesleurd. Het kostte de brandweer van Nieuwegein en IJsselstein ruim een uur om de man los te krijgen. “Ze hebben hem los moeten branden”, aldus een woordvoerder van de Nieuwegeinse politie. Met de traumahelikopter is het slachtoffer naar het Academisch Ziekenhuis in Utrecht gebracht, waar hij direct is geopereerd. Het is onduidelijk hoe het ongeval kon gebeuren, laat een woordvoerder van het recyclingbedrijf Transport Beton Pioneer weten. “Die jongen was ingehuurd voor onderhoudswerk en de machine lag stil.”

Reageer op dit artikel