nieuws

Bouwbonden hevig teleurgesteld

bouwbreed

woerden – De bouwbonden denken er niet over in te gaan op de uitnodiging van de werkgevers weer te onderhandelen over de bouw-cao.

In hun ultimatum hebben de bonden voorwaarden genoemd, die werkgevers in hun antwoord volledig negeren. “Inhoudelijk hebben we niks. Eerst wensen we duidelijkheid over wat werkgevers te bieden hebben”, luidt het gezamenlijk commentaar.

Er zal geen overleg plaatsvinden. De acties gaan in verhevigde mate door. Begonnen wordt maandag in Heerenveen, waar een regionale bijeenkomst plaatsvindt. Het ultimatum blijft onverkort van kracht. Dat zegt dat, wanneer er 16 april geen cao voor de bouw is bereikt, zonder meer stakingsacties zullen volgen.

Op pagina 2: Commentaar. Op pagina 5: Bouwbonden willen hom of kuit.

Reageer op dit artikel