nieuws

Arie A.H. van der Heijden

bouwbreed Premium

De Raad van Commissarissen van NBM-Amstelland NV is voornemens om C. Boonstra, voorzitter van de Raad van Bestuur en Groepsraad van Koninklijke Philips Electronics NV, na de algemene vergadering van aandeelhouders op 19 mei te benoemen tot commissaris. Boonstra zal terugtreden uit het bestuur van de Stichting Preferente Aandelen NBM-Amstelland. Hij zal hierin worden opgevolgd door R. Zwartendijk, lid van de Raad van Bestuur van Koninklijke Ahold NV.

Arie A.H. van der Heijden is als marketing manager aangetreden bij Boral Bricks Europa. Bij de baksteenfabrikant is hij onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuw marketingbeleid. Van der Heijden was de afgelopen zeven jaar werkzaam bij NV Koninklijke Sphinx in Maastricht.

– Met ingang van deze maand is W. Boissevain (40) benoemd tot directeur investor relations van de VastNed Groep te Rotterdam. Hij was tot voor kort managing director trading bij Rabo Securities.

Reageer op dit artikel