nieuws

Universele hefwagen Rodiam

bouwbreed Premium

Rodiam heeft een universele hefwagen op de markt gebracht. De Telip, met een maximum laad/hefvermogen van 150 kilogram, heeft een verticaal frame, waaraan twee wielen en twee naar voren stekende stabilisatorpoten zijn aangebracht. Het beweegbare deel bestaat eveneens uit een verticaal stalen frame, waaraan twee naar voren stekende draagarmen zijn aangebracht. Dit deel wordt op en neer bewogen door een staaldraad die over een katrol aan de bovenzijde van het vaste frame loopt en op een handgedreven liertje wordt op- en afgewikkeld. Vier kogellagers aan de onderkant van de stabilisatorpoten en het frame maken een nauwkeurige positionering mogelijk.

De lifthoogte van de Telip zonder verlenging bedraagt 1,10 meter en met verlenging 1,75. De totale hoogte zonder verlenging is 1,36 meter, met verlenging 1,99. De Telip past daardoor in de meeste bestel- of combi-auto’s. De Telip kan zware voorwerpen vervoeren en tillen, maar ook plaatsen.

Rodiam BV, Rotterdam, tel.: (010) 4222366.

Reageer op dit artikel