nieuws

Rockwools gevelbekleding met blinde bevestiging

bouwbreed Premium

Rockwool Rockpanel, fabrikant van steenvezelplaten voor de bekleding van gevels, introduceert Rockprofile Blinde Bevestiging. Het is een geprofileerd rabatdeel dat met nagels wordt bevestigd zonder voorboren of speciale hulpstukken.

Rockprofile is door zijn samenstelling uit steenvezel duurzaam, vormvast, kleurvast, brandveilig en volledig recyclebaar. Zaagkanten behoeven niet te worden afgewerkt. De rabatdelen kunnen als hout worden verwerkt met timmermansgereedschap. De montage gebeurt op een houten regelwerk.

Standaard is Rockprofile leverbaar in twee werkende breedten, 140 mm en 279 millimeter, en in de kleuren gebroken wit, creme en groen. De dikte is 10 millimeter en de lengte 3050 millimeter. Vanaf 300 vierkante meter zijn de rabatdelen in elke gewenste RAL-kleur en in andere breedten leverbaar.

Rockwool Rockpanel BV, Roermond, tel.: (0475) 353000.

Rockprofile als geveldeel met blinde bevestiging.

Reageer op dit artikel