nieuws

Later droog

bouwbreed

Met een beetje geluk krijgen we de komende dagen te maken met een weersverbetering. Laten we hopen dat de computerprognoses nu eens kloppen, want de laatste week is de lange termijnvoorspelling erg onbetrouwbaar.

Vandaag is het vooral in het zuiden en midden bewolkt met later regen, in het noorden blijft het nagenoeg droog. De maxima liggen tussen 6 en 8 graden. De wind is zwak tot matig uit het oosten.

Morgen ligt het front boven het noorden en midden van het land en kan vooral daar nog regen vallen. Het zuiden heeft kans op een paar opklaringen. De maxima liggen dan tussen 9 en 11 graden. Vrijdag plaatselijk nog wat regen of motregen, het is dan zacht met middagtemperaturen van 10 tot 13 graden.

In het weekeinde en begin volgende week rustig weer met wolkenvelden en wat zon, vrijwel droog! De maxima liggen rond de 10 graden. Of dit de aanzet wordt tot een lange droge periode is nog afwachten.

Woensdag zon onder: 18.33 uur – Donderdag zon op: 7.03 uur

Reageer op dit artikel