nieuws

HP breidt printers voor grote formaten verder uit

bouwbreed

Hewlett-Packard heeft de serie HP DesignJet 1000 geintroduceerd, een nieuwe generatie grootformaatprinters. Zij zijn geschikt voor architecten, ingenieurs en gebruikers van geografische informatiesystemen.

De typen 1050C en 1055CM thermische kleurenrpinters drukken tot zes keer sneller af dan de 750C Plus. De 1000-serie kan technische lijntekeningen op D/A1-formaat in kleur binnen 45 seconden afdrukken. Het modulaire inktsysteem gebruikt vier individueel vervangbare inktpatronen. Chips in de printkoppen en inktpatronen houden het inktpeil en de slijtage in de gaten.

De 1000-serie maakt afdrukken op diverse media op A4- tot A0-formaat. De printers kunnen zowel rollen papier als losse vellen naast elkaar verwerken. De printers worden geleverd met een uitgebreide set drivers voor Windows en AutoCAD.

De nieuwe serie is vanaf volgende maand leverbaar.

Hewlett-Packard, Amstelveen, tel.: (020) 5476666.

De nieuwe serie printers kan grote formaten aan.

Reageer op dit artikel