nieuws

Dik Wessels en Volker kopen vastgoed Fokker

bouwbreed

den haag – Koninklijke Volker Wessels Stevin en Reggeborgh Beheer nemen het vastgoed over van Fokker Aircraft. De twee ondernemingen betalen aan de curatoren van Fokker 112,5 miljoen gulden.

In een later stadium komt er nog eens minimaal 12,5 miljoen gulden bij. Het complex, dat wordt verworven op Schiphol-Oost, is 44 hectare groot, waarvan 10 hectare onbebouwd. Het bebouwde deel omvat 210.000 vierkante meter verhuurbaar vloeroppervlak. Volker Wessels Stevin en Reggeborgh, het beleggingsverhikel van de familie Dik Wessels, zullen het complex de komende jaren revitaliseren en herontwikkelen. Naar verwachting bedraagt het hieruit voortvloeidende ontwikkelings- en bouwvolume driehonderd tot 350 miljoen gulden.

Reageer op dit artikel