nieuws

Deze maand is in Mijnsheerenland de eerste paal geslagen voor de bouw van 31 woningen in het plan de Boomgaard. De uitvoering is in handen van Kanters Bouwbedrijf uit Puttershoek. Voor het ontwerp tekende Schippers Architecten uit Den Haag.

bouwbreed

In opdracht van Van Roey Projectontwikkeling is aan de Albert Cuypsingel in Dordrecht de officiele paal geslagen voor 32 appartementen en 2 internaatswoningen. De nieuwbouw is een ontwerp van De Keijser en Wassink Architecten uit Amersfoort en wordt gerealiseerd door Nijssen Bouw uit Rosmalen. Eerste kwartaal volgend jaar staat de oplevering gepland.

PontMeyer opent 18 maart de deuren van haar nieuwe pand op het bedrijvenpark Seggelant in Brielle. De nieuwbouw (4600 m2) voorziet naast kantoren in een loods, expeditiehal en een geavanceerde machinale afdeling voor houtbewerking.

– Aan de Lek is het startsein gegeven voor het plan ‘Zoestdijk’, dat voorziet in de bouw van 59 woningen naar een ontwerp van Venster Architecten BV te Moordrecht. Het project is een ontwikkeling van Eurowoningen BV. Aannemersbedrijf De Langen en Van den Berg BV uit Bergambacht draagt zorg voor de uitvoering.

– In april begint Wilma in de Groningse wijk Helpman met de realisatie van Residence Chopin. De nieuwbouw voorziet in 44 luxe appartementen en twee penthouses.

Reageer op dit artikel