nieuws

Bouwmanagers tevreden met nieuwe Manager van het Jaar

bouwbreed

den haag – Een kleine illusie armer, een grote ervaring rijker. Geen van de drie genomineerde bouwmanagers heeft het gered: directeur A.R. Beem van Acoudire, producent van gehoorapparaten uit Doesburg, is afgelopen donderdag als beste van zes kandidaten verkozen tot Manager van het Jaar 1998. “Een uitstekende keuze”, vinden de drie genomineerde bouwmanagers.

De tweelingbroers Ter Huurne van Teha Elementengroep uit Haaksbergen waren genomineerd voor de titel Manager van het Jaar 1998. Zijn bedrijf voerde volgens insiders tot op het laatst een nek-aan-nekrace met de winnaar. Ze ontvingen veel reacties van klanten, relaties en personeelsleden. “Deze verkiezing heeft ons veranderd. Het heeft een diepe impact op ons management gehad. Het was de tijd en moeite dubbel en dwars waard”, reageren ze.

Ook de genomineerde manager Sjoerd Verhoeve van de Verhoeve Groep uit Hummeloo kan zich vinden in de keuze van de jury: “Beem is absoluut de beste. Ik heb hem ook getipt als winnaar. Ook al heb ik niet gewonnen, het plezier is er niet minder om. Mensen bellen vanuit alle hoeken van het land op. De verkiezing heeft ons veel publiciteit opgeleverd en bovendien een stukje extra zelfkennis. We zijn weer een ervaring rijker.”

Voor Willem Joosten van Joosten Kunststoffen kwam de nominatie als een verrassing. “Maar het aantal reacties was helemaal overweldigend”, vertelt de manager uit Gendt. “Het is ons allemaal heel goed bevallen, ondanks het ‘verlies’. Of ik nu een andere manager ben geworden? Nee, niet echt. Je moet jezelf niet teveel aanpassen als het goed gaat.”

Reageer op dit artikel