nieuws

Aanbesteding aanleg N50 bijna rond

bouwbreed

kampen – De aanbesteding van de realisatie van het eerste deel van de N 50 bij Kampen, is bijna rond. Rijkswaterstaat directie Overijssel inventariseert de offertes van de achttien inschrijvers.

Naar verwachting beginnen de werkzaamheden nog dit jaar. De aanleg van het nog ontbrekende deel van de N50 tussen Kampen en Emmeloord vindt in vier fases plaats. De kosten zijn geraamd op 217 miljoen gulden.

De aanleg van het nog ontbrekende deel in de N50 is nodig om het verkeer uit de binnenstad van Kampen te weren. Door het deel tussen Emmeloord en Kampen aan te leggen, wordt de N50 gecompleteerd. De aansluitingen ten noorden en ten zuiden van Kampen liggen te wachten.

In totaal meet het deel tussen Emmeloord en Kampen zo’n 16 kilometer. Het eerste deel heeft een lengte van 3,5 kilometer. De laagste inschrijver denkt deze klus voor 23,5 miljoen gulden te kunnen klaren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels