nieuws

Toenemende bewolking

bouwbreed Premium

Hoewel verspreid over het land gisteren nog enige neerslag viel, was het door de afgenomen wind toch een stuk minder onaangenaam. Op tal van plaatsen was ook de zon zo nu en dan te zien. De temperatuur liep op naar 5 tot 7 graden.

Na een nacht met op veel plaatsen lichte vorst, begint de dag vandaag met opklaringen, maar in de loop van de dag krijgen we vanuit het westen bewolking. De wind is zwak tot matig uit westelijke richting. De temperatuur loopt op tot 7 graden. Waarschijnlijk blijft het tot de avond vrijwel overal droog. In de avond neemt de wind toe tot krachtig.

De bewolking is de voorbode van zachtere lucht, waarmee we vanaf vrijdag te maken krijgen. De lucht is niet alleen zacht, maar ook erg vochtig en vrijdag mogen we enige regen verwachten. De wind is matig, aan de kust krachtig uit richtingen tussen west en zuidwest. In de zachte lucht wordt het 9 a 10 graden. Zaterdag weinig verandering.

Zondag en maandag zacht en regenachtig. De maxima kunnen oplopen tot ruim 10 graden.

Donderdag zon onder: 18.10 uur – Vrijdag zon op: 7.32 uur

Reageer op dit artikel