nieuws

Tegelzetter razendsnel

bouwbreed

Metzger houdt een wedstrijd tegelzetten. Het gaat erom, vijfentwintig tegels razendsnel op een ondergrond van dezelfde tegels te lijmen.

Dit blijkt in minder dan tachtig seconden mogelijk, met vernieuwde Rhinopal universele lijm van Metzger. “We hebben dit product ruim twee jaar geleden op de markt gebracht. Het is een universele lijm, dat wil zeggen dat hij voor zoveel mogelijk klussen bruikbaar moet zijn. Jaap Kranse van onze afdeling research heeft hem zodanig aangepast, dat het nu ook mogelijk is tegels op tegels te lijmen, zonder ze van te voren op te ruwen”, zegt Fons de Weert, directeur van Metzger. De bezoekers van de Bouwbeurs kunnen zichzelf daarvan overtuigen. De wedstrijd staat onder leiding van Jaap Kranse zelf. Hij voelt zich gevleid door de vele positieve reacties op het vernieuwde product. De winnaars van de snelzetwedstrijd ontvangen ieder een trofee. De winnaar van de eerste prijs krijgt bovendien een reis naar de Grand Prix van Monaco, de tweede prijs is een bezoek aan de Fantasy World Dinner Show en de derde prijs bestaat uit een antislip cursus.

Reageer op dit artikel