nieuws

Minder onstuimig

bouwbreed Premium

Vooral in Limburg ondervond het verkeer gisteren grote last van de sneeuw, die in de nacht van maandag op dinsdag plaatselijk voor een sneeuwdek van meer dan 10 centimeter had gezorgd. In de rest van het land waren het de winterse buien en de zware windstoten die voor overlast zorgden.

Vanaf vandaag is het duidelijk minder onstuimig en veel plaatsen zullen het al droog houden. In de noordelijke helft van het land bestaat de grootste kans op een enkele winterse bui, maar vooral de tot matig afgenomen wind maakt het voor het gevoel een stuk minder koud. De temperatuur loopt vanmiddag op tot 6 graden. Komende nacht kan het in het binnenland zo’n 2 graden vriezen.

Lokaal kan het nog glad worden. Morgen wordt het nog iets minder koud, maar we houden het vrijwel overal droog. Wel neemt in de loop van de dag de bewolking toe.

Vanaf vrijdag neemt de kans op neerslag toe. De temperatuur gaat verder omhoog en in de nacht komt het niet meer tot vorst.

Woensdag zon onder: 18.10 uur – Donderdag zon op: 7.38 uur

Reageer op dit artikel