nieuws

Integratie systemen gebouwbewaking

bouwbreed Premium

Liemar Automatiseringen in Eindhoven heeft een integratie tot stand gebracht tussen vijf systemen van toegangscontrole en gebouwbewaking. Het programma Lopris combineert personeelsinformatiesysteem, tijdregistratiesysteem, order/werktijdsysteem, toegangscontrolesysteem en alarmsysteem.

Daarmee wordt voorkomen dat medewerkers buiten werktijd door het gebouw zwerven. Voor toegangscontrole wordt gebruik gemaakt van een proximitytag die als sleutel fungeert. Deze tag, in de vorm van een sleutelhanger, controleert of de gebruiker toegang heeft tot het gebouw. Deze toegangscontrole is te koppelen aan het alarmsysteem. De deur blijft gesloten als de gebruiker niet bevoegd is het alarm uit te zetten.

Ook is dit te combineren met de ordertijdregistratie en de aanwezigheidsregistratie. De deur blijft dicht als iemand op dat moment niets in het gebouw te zoeken heeft. Door de toegangscontrole te koppelen aan het werkrooster kan een onbevoegde buiten zijn werktijd het gebouw niet in.

Liemar Automatiseringen BV, Eindhoven, telefoon (040) 2484041.

Reageer op dit artikel