nieuws

Speciale rolhor voor Velux-dakvenster

bouwbreed

Rollovent is de rolhor die door Hamstra uit Weesp speciaal is ontwikkeld voor Velux-dakvensters. De rolhor garandeert de ventilerende eigenschappen van het dakvenster en is leverbaar in standaardmaten.

De cassette is eigentijds en heeft afgeronde vormen, net als de treklijst. Aan de zijkanten is het gaas voorzien van speciale gaasrunners. De Rollovent is gemakkelijk zelf aan te brengen.

Hamstra maakt ook rolhorren voor ramen en deuren. Net als de Rollovent zijn deze geheel uitgevoerd in aluminium, worden zij op exacte maten geproduceerd en kunnen zij in alle ral-kleuren worden geleverd.

Belangrijkste kenmerk van de rolhordeur Prestige is de gaasopsluiting. Ook hier is gebruik gemaakt van een stift in de geleider die door de gaaszoom is gevoerd. De stift is vervaardigd van een lichte koolstof.

De fabrikant garandeert dat het gaas in tact blijft, ook als er iemand onverhoopt tegenop zou lopen.

Borsteltjes die in de treklijst zijn opgenomen houden de geleiders van de deur schoon. De deur is leverbaar tot een maximale breedte van 3,60 meter.

Hamstra BV, Weesp. tel.: (0294) 412445.

Reageer op dit artikel