nieuws

Grontmij heeft oogje op Kats en Waalwijk

bouwbreed

den haag – Grontmij Bouw en Vastgoed gaat samenwerken met de Kats en Waalwijk Groep in Gorkum. Binnen een periode van vijf jaar wordt Grontmij geheel eigenaar van het bedrijf. Kats en Waalwijk is al negentig jaar actief in de advisering en het management van bouw en vastgoed en heeft zestig mensen in dienst. Het bedrijf draait een omzet van negen miljoen gulden. De onderneming voerde onder andere de bouwdirectie over de Barones in Breda en was in Maastricht betrokken bij het Ceramiqueterrein.

Met de gefaseerde aankoop verwacht Grontmij een breder pakket van diensten te kunnen aanbieden. Er ontstaat een stevige basis voor verdere groei in binnen- en buitenland.

Grontmij Bouw en Vastgoed heeft inmiddels in Hongarije en Tsjechie samenwerkingsverbanden met lokale vastgoedbureaus. In Duitsland, Belgie en Polen verwacht het bedrijf op termijn via samenwerkingen actief te worden. In Duitsland is het in gesprek met een bureau waarin Grontmij mogelijk een belang gaat nemen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels