nieuws

Dertig meter fax per maand over Allestiller

bouwbreed

Pieterman Glastechniek uit Vlaardingen neemt de ‘Allestiller’ in productie. Het apparaat zorgt voor eenvoudige plaatsing van glasplaten en kozijnen tot zeven meter hoogte. R. Koster van montagebedrijf Tolan in Tjalleberd is de ontwerper. Over twee maanden is de Allestiller in de handel. Daarbij denkt R. Pieterman in eerste instantie aan toepassingen voor glas en kozijnen, maar ook aan ziekenhuizen, verhuisbedrijven, grafstenen en dakbedekking. De afgelopen maand kreeg hij dertig meter fax binnen van geinteresseerden.

Koster ontwierp het apparaat voor eigen gebruik, maar besloot het door de positieve reacties in productie te nemen. Het is een lichte, wendbare en verstelbare kar, die met lier en giek op hoogte wordt gebracht.

De Allestiller is genomineerd voor de Aannemer Innovatieprijs.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels