nieuws

Zichtbare laser voor de bouw

bouwbreed Premium

Laser Technology Controls (LTC) BV uit Utrecht introduceert twee nieuwe typen lasers voor de bouw van de Duitse fabrikant Quante. Type QL250D is een horizontaal roterende zichtbare lichtlaser en is 10 seconden nauwkeurig. Het apparaat werkt volgens het plug-and-play-principe. Standaard wordt een handontvanger geleverd. Het gewicht van de laser-waterpas is 1,5 kilogram.

Het type 250DI is speciaal bedoeld voor gebruik binnen en heeft zowel een horizontale als een verticale zichtbare laserstraal, waarmee hoeken van 90 graden kunnen worden geprojecteerd. Dit apparaat heeft vier verschillende lijnmarkeringsfuncties, twee rotatiemogelijkheden en een laserspot. Bediening kan met een infrarood afstandsbediening.

Beide typen zijn zelfnivellerend en waterdicht.

LTC BV, Utrecht, telefoon (030) 2613783.

Reageer op dit artikel