nieuws

Sterk wisselvallig

bouwbreed Premium

De komende dagen gaat de temperatuur flink omhoog. Als december hoger scoort dan 3,7 graden is november de koudste maand van 1998. November was met 3,7 graden 2,2 graden te koud. Vandaag wolkenvelden en in het noordwesten regen. Maxima tussen 4 en 6 graden. De dagen erna gaat de temperatuur omhoog. Donderdag overdag maxima van 3 tot 6 graden, vanaf kerstavond begint de temperatuur op te lopen. Met de kerstdagen wordt het 7 tot 11 graden. Ook valt elke dag wel regen en bovendien waait het stevig. Ook begin volgende week verandert er nog weinig.

Regio Noord: Later regen. De temperatuur loopt op naar 6 tot 9 graden. De zuidwestenwind is krachtig, aan de Waddenkust krachtig of hard.

Regio Oost: In de avond en nacht regen. Temperatuur in de ochtend rond 2 graden, oplopend naar 7 tot 9 graden. Zuidwestenwind, matig tot vrij krachtig.

Regio Zuid: Toenemende bewolking, later regen. Temperatuur oplopend naar 8 tot 10 graden. Zuidwestenwind, matig en in Zeeland later krachtig tot hard.

Regio West: Later in de middag regen. De temperatuur loopt op naar 8 tot 10 graden in de avond en nacht. De zuidwestenwind wordt vrij krachtig tot hard.

Woensdag zon onder: 16.29 uur

Donderdag zon op: 8.46 uur

Reageer op dit artikel