nieuws

Mooi / lelijk

bouwbreed Premium

Het zijn oprispingen. Zo eens in het kwartaal. Dan is er een rondje in de media over de vraag hoe we de komende jaren een paar honderdduizend huizen moeten bouwen. Ingewikkelde vraag maar teruggebracht tot handzame proporties, namelijk: mooi of lelijk?

Ik juich deze aanpak toe. Geschikt voor al die kwesties die maar doorzieken. Waarom bij voortduring minieme details over de impeachment van Clinton? Voldoende is eens per maand een panel. Zou u een tweedehands auto van hem kopen? Dat niveau ongeveer.

In plaats van te emmeren over Schiphol volstaat het als zomer-onderwerp. Op de Kagerplassen rondzeilen met de vraag: heeft u er last van?

Staatssecretaris Cohen en zijn asielzoekers bewaren we voor de Kerst. Sentimentele straatinterviews in winkelcentra. Zoveel, wat vindt u er van? Vin’k wel gezellug – of niet.

Vindt u Vinex mooi? Typisch iets voor druilerige dagen met architect op modderige lokatie.

Reageer op dit artikel