nieuws

Geemailleerd glas in twee varianten

bouwbreed Premium

GlaverNed, de Nederlandse vestiging van het Belgische Glaver-bel, levert twee nieuwe varianten geemailleerd glas.

Colorbel Satin is een geemailleerde beglazing, waarvan het glasoppervlak een speciale behandeling heeft ondergaan om de lichtreflectie te reduceren. Satin is de laagreflecterende variant op Colorbel en leverbaar in de 48 standaardkleuren van Hardmaas. Voor bestellingen boven 250 vierkante meter zijn onder speciale voorwaarden ook andere kleuren leverbaar. Er worden uitsluitend cadmium-vrije emailles toegepast. De maximale productiemaat is 1500 x 2100 millimeter.

Emauver Silver is geemailleerd glas in een metallic uitvoering en is leverbaar in twee tinten: RAL 9006 en RAL 9007. Het is verkrijgbaar als borstweringspaneel tot een maximale maat van 1500 x 3000 millimeter. Ook doorzichtbeglazing met zeefdrukpatroon in dezelfde kleurstelling is leverbaar. De maximale maat daarvan is 1500 x 2500 millimeter.

GlaverNed BV, Tiel, telefoon (0344) 67992.

Reageer op dit artikel