nieuws

Aanmoedigingsprijs voor Wilma Bouw

bouwbreed Premium

lelystad – Gedeputeerde D. van Hemmen van de provincie Flevoland heeft de aanmoedigingsprijs van Flevoland uitgereikt aan Wilma Bouw. De aannemer ontving de prijs voor het goed naleven van de scheidingsregels van bouw- en sloopafval en het voorkomen van zwerfvuil op de bouwplaats. Het is de eerste keer dat deze prijs is uitgereikt.

De prijs bestaat uit een bronzen beeld van een kiekendief, het symbool voor Flevoland. De prijs wordt volgend jaar niet weer uitgereikt. De provincie verandert het concept van de prijs in een meer algemene waardering voor opmerkelijke prestaties op het gehele gebied van duurzaam bouwen. Naast bouwbedrijven zullen dan ook architecten, ontwerpers voor stedenbouw, projectontwikkelaars of producenten van innovatieve bouwmaterialen in aanmerking komen.

Reageer op dit artikel