nieuws

Meer nattigheid

bouwbreed

De koude lucht probeert ons te bereiken, maar of het echt volop winters wordt is twijfelachtig. De temperatuur gaat wel omlaag en er valt regelmatig neerslag. De wind waait uit richtingen tussen noordwest en noordoost. En vooral zodra de wind van zee gaat waaien loopt de temperatuur op naar 5-8 – C. Want het zeewater is altijd nog 8-11 – C. Vandaag valt er vooral later op de dag opnieuw regen, mogelijk dat er hier en daar wat natte sneeuw valt. Morgen nog regen, in het weekeinde van alles wat, regen, later mogelijk natte sneeuw. De maxima dalen geleidelijk naar 3 tot 7 – C. In nachten minima rond het vriespunt.

Regio noord: Wolkenvelden en wat zon. In de middag en avond regen. De maxima liggen rond de 9 – C. De zuidwestenwind is matig, aan de Waddenkust krachtig.

Regio oost: Wisselend bewolkt, in de middag en avond regen. Maxima circa 10 – C. De zuidwestenwind is matig.

Regio zuid: Wolkenvelden en wat zon. Later vanuit het westen regen. Maxima circa 11 – C. De zuidwestenwind is matig, in Zeeland krachtig.

Regio west: Half tot zwaar bewolkt, vooral in de middag en avond regen. Maxima circa 10 – C. De westenwind is matig, aan de kust krachtig.

Donderdag zon onder: 16.51 uur

Vrijdag zon op: 7.55 uur

Reageer op dit artikel